Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Dirty Trip predstavlja Krak in Dub i Demolition Mana

  • Datum objave: 14.11.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Petak 21.11.2014 @. AKC Medika
(Klub Attack & Grey Room)
Upadnica: 35 kn prije ponoći/ 45 kn nakon

TRIP floor @ Klub Attack
DIRTY floor @ GREY ROOM

Bratski kolektivi Dirty Beatz i Trip to Zion 21. studenog u Zagreb dovode jungle majstora Krak In Duba u kombinaciji s londonskim svestranim izvođačem Demolition Manom aka Ras Demo koji će svojim lirikama pomesti plesni podij Attacka! Za mračniju stranu ove večeri zadužen je Dirty Beatz kolektiv u Grey Roomu, a njihovi predstavnici Tekitoka, Leeks, Kula i Matz zadovoljiti će vaša profinjena čulna osjetila.

– Ne propustite ovo prljavo putovanje kroz razne glazbene dimenzije – petak 21.11.2014.- Akc Medika- place to be!
Krak In Dub je već poznat zagrebačkoj publici, a možemo ga nazvati jednim od pionira jungle pokreta u Francuskoj, posvećen roots, reggae i jungle glazbi. Radio je s jamajkanskim legendama kao što su Capleton i Alborosie. Trudi se zabilježiti originalni slobodni duh jungle glazbe s roots korijenima i dušom reggaea i taj zvuk širi po plesnim podijima na svojim nastupima od Južne Amerike do istočne Europe inspirirajući cijelu novu generaciju da prigrli pokret jungle glazbe.

(UK)
S Krak In Dubom u paketu stiže i poznati MC Demolition Man UK aka Ras Demo. Ovaj pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent rođen je u Hackneyu, u istočnom Londonu. Jednom riječju, svestran. Na pitanje otkud ideja za imenom Demolition Man on objašnjava: “Demolition Man je ovdje da sruši svo zlo”. Ljubav i energija osjeti se kroz njegove tekstove i zvuku u glazbi koju izvodi. Na putu da bude doista prepoznat i cijenjen u glazbenoj industriji, uspio je isključivo svojom pozitivnom energijom i odlučnosti.

, , , , , , , , ,

popis festivala