Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Digitron Sound System na drugoj Dub konferenciji u Puli!

  • Datum objave: 03.02.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon odlične prve Dub konferencije slijedi druga s prvim hrvatskim sound systemom – Digitron!

U klubu Uljanik u Puli, 10. veljače 2017. godine, održat će se druga zimska Dub konferencija s dva sound systema u velikoj sali! Ovoga puta to će biti dobro poznati pulski Munchies sound system, te otac balkanske sound system scene – Digitron!

Nema puno potrebe predstavljati ga, resident sound Seasplash-a, Lost Theory-a, te dub stage-a MoDem festivala koji broji nastupe i na mnogim stranim festivalima diljem Europe! Iza sebe ima i label zvan Digitron Records, na kojem je izašao singl “Dubolique“.

Nedavno je, za Lion’s Den label, izdao 7inch vinyl zvan “Hail Up” u suradnji s Dan I-em, te 12inch remix stvari “Don’t Kill Your Brother” u suradnji s Echo Ranksom.

Svaki Digitronov live session je posebna prilika za čuti i doživjeti posebnu produkciju iza koje stoji Vrx. Ovoga puta će ga na mikrofonu popratiti dobro nam poznati Chakka!

Na drugi stage se vraća house na resident Vibrations Addict sound systemu! Atmosferu na house floor-u zagrijat će LaSeech (Hrvatska) dvosatnim vinyl setom, Mett Aggio (Italija), Chvigy (Hrvatska) i Joseph SuckOn (Hrvatska).

Cijena ulaznice je 20 kuna do ponoći, a nakon ponoći 30 kuna!
Za više informacija pratite Dub Conference #2 facebook event!

, , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala