Kategorije: AktualnoDomaći Festivali

Defected Croatia – u prodaji snižene cijene ulaznica za regiju

  • Datum objave: 15.03.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Jedan od najcjenjenijih brendova u plesnoj glazbi, Defected, dolazi u Hrvatsku, a festival u njihovoj režiji na rasporedu je od 11. – 15. kolovoza 2016. u The Garden Resortu u Tisnom.

Denis Ferrer

Defected Croatia će na idiličnoj lokaciji na obali ugostiti mnoštvo svjetski poznatih DJ-eva koji će se naći za pultom na glavnoj pozornici, kao i onoj uz plažu, te na zabavama na brodovima koje će nadopuniti iskustvo zabave na otvorenom, a sama najava izazvala je veliki interes.

U prodaji su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.

Tjedna festivalska ulaznica iznosi 750 kuna. Dnevne cijene su 120 kuna za prvi i zadnji dan festivala, odnosno 200 kuna za vikend dnevne ulaznice. Grupna ulaznica za sve večeri u klubu Barbarella’s je 350 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Defected Croatia najava

Prva imena s lineupa uključuju odličnu postavu već poznatih, ali i novih talenata house žanra, kao što su Basement Jaxx (DJ Set), Dennis Ferrer, Julio Bashmore, Kenny Dope, Roger Sanchez Guti (Live), Nick Curly, Osunlade, Noir, Riva Starr, Sandy Rivera, Tube & Berger, Sonny Fodera, Sam Divine, Franky Rizardo, &Me, Adam Port, David Mayer, Purple Disco Machine, John Morales, ANOTR, Dario D’Attis, Eli Escobar, Fred Everything, Worthy, Luke Solomon I Simon Dunmore.

Potpuni festivalski program uključuje i partnere Defected In The House, Glitterbox, Classic i DFTD koji će programirati zvuk pozornica i raznih događaja na festivalu, promicati najbolje izvođače u house žanru, underground DJ talente, sve to uz najviše produkcijske standarde koji odlikuju Defected zabave svih godina postojanja.

Julio Bashmore

Jedinstvena lokacija na obali, The Garden Resort u Tisnom, na glavnoj će pozornici ugostiti headlinere iz cijelog svijeta, nadomak plaže, na kojoj se nalazi pozornica smještena odmah uz more s pogledom na obližnje otoke, a sve to pruža magično iskustvo za izvođače i posjetitelje.

Legendarni klub na otvorenom Barbarella’s omogućava ples pod zvijezdama sve do zore. Zabave na brodu koje će se održavati dva puta dnevnoodržavat će se na drvenom brodu Argonaughty koji će biti dom nezaboravnih trenutaka. Dodatna imena na line upu, program i raspored zabava na brodovima bit će objavljeni uskoro.

Basement Jaxx

Ulaznice
Ulaznice su dostupne po sniženim cijenama za regiju, a mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno.

Više informacija o lokaciji, smještaju, i programu pronađite na web stranici Defect Festivala.

 

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala