Kategorije: AktualnoClubbing & Koncerti

D.I.T.A. Summer Splash

  • Datum objave: 29.07.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

♫♫ ” DITA Records” je Hrvatska etiketa osnovana 2014. godine u Rijeci . Glavni pokretač, ujedno i vlasnik etikete je dobro poznati riječki Dj Tommy Marquez. Etiketa je fokusirana na house, techouse i progrresive house glazbenu produkciju.

Ljetno izdanje DITA Records eventa održava se 01.08. u Disco Clubu Quorum u Kostreni. Zabavljači i glavni aduti za DJ pultom su: Miss Soulfly, Adoo, Labozz, Tommy Marquez, Dawizz, Igorritza, Poco Loco, Toxic!

Dita Kostrena 2015

Miss Soulfly – Iza imena Miss Soulfly krije se jedna od predvodnica hrvatskog elektroničkog matrijahata Marina Karamarko. Danas DJ-ica, porducentica i audio inžinjerka, Marina je započela svoj put 2005. i lansirala se u orbitu prije tri godine odnjevši pobijedu na Burnovom mix off natjecanju, koji ju je poveo na bijeli ibiški pijesak. Ovdje ujedno postaje rezidentica kultnog Sankeysa u posljednje dvije sezone te širi nastupe na Sankeys u Londonu, New Yorku, Miamiju. Ove godine obilježila je čitavo desetljeće glazbene karijere i tako je kao rezultat nastao njen vlastiti label Thanq koji ima divan cilj, tj. maksimalno se koncentrirati na ono što imamo i iskoristiti potencijale koje već posjedujemo. Volimo kad mladi ljudi odluče stvari raditi drugačije. Umjesto kapitalizma i hiperprodukcije ovdje će se smjestiti zahvalnost vizija i beskonačni potencijal kreativnosti.

Adoo – Dj i producent iz Pule koji strpljivo i marljivo njeguje svoj jedinstven zvuk tech housa i minimal techna. U studiju i za Dj pultom slušatelji uoče njegov izniman talent te im njegovi uradci danima ne izlaze iz misli. Sa svojim najnovijim izdanjima za KD Music, Patent Skillz, 1605, Beat Therapy, Toolroom, Insert Coin i Fresco Records, s pravom privlači pozornost svojih idola, a neki od njih su: Richie Hawtin, Dubfire, Marco Carola, Paco Osuna, te slovenski techno pionir Umek. Adoo uživa sve veće uvažavanje i potražnju za njegovim zvukom među onima koji istinski razumiju zamršenost njegovih produkcija. Ne sumnjamo da od Adoo-a najbolje tek možemo očekivati, jer samo nebo mu je granica!!

Cijena ulaznice za ovaj ljetni event je 50kn.

Uz obilje dobre glazbe i cjelonoćni šum mora, nakon završetka službenog programa, očekuje vas i after party na istoj lokaciji!

, , , , , , , , , ,

popis festivala