Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

Croatia Reggae festival pustio ulaznice u prodaju

  • Datum objave: 20.03.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Jedna od najpoznatijih hrvatskih plaža, splitske „Bačvice“  22.06. premijerno će ugostiti ono što bi po najavama mogaobiti najopušteniji festivala ovoga ljeta. Croatia Reggae Festival će u srce Jadrana dovesti pozitivne vibracije i odličnu atmosferu.

Za dobar “groove“ pobrinut de se istaknuti europski bendovi ovog žanra “Makako Jump”,
Zenicafaria Sound”, “Jamaram” i splitski “St!llness”. Osim glazbenog programa možete zaigrati popularni „picigin“ i osvojiti za svoju ekipu neku od bogatih osvježavajudih nagrada, a ako ogladnite tu su i reggae gradele.

Od danas su karte dostupne i putem sustava eventim, te dajemo svoju toplu preporuku da kupite svoje early-bird karte za samo 135kn već danas i osigurate svoje mjesto za ovu ludu zabavu. Promotivna akcija traje do 15.04 nakon čega de karte biti 150kn, odnosno 180kn iza 11.06.

Bob Marley je jednom prilikom rekao da je život cesta sa mnogo velikih znakova na njoj, 22. lipnja neka vas vaša cesta odvede u srce najbolje zabave u Hrvatskoj, na Croatia Reggae Festival. Budite u toku s festivalom, posjetite službenu web stranicu i facebook profil!

 

, , , , ,

popis festivala