Kategorije: Aktualno

Craig Charles, Funk konferencija & NO Fakin’ DJ’s – ovaj vikend!

  • Datum objave: 12.10.2016.
  • Autor članka: Maya

Nakon sjajnog ljeta, The Garden tim je natrag u svom novom zagrebačkom domu na Žitnjaku, u The Garden Brewery craft pivovari. Kako bi proslavili početak nove sezone u Zagrebu i buduće projekte, ekipa priprema dugi vikend pun glazbe i druženja koji će se protegnuti sve od četvrtka 13. do nedjelje 16. listopada!

Uz premijerno zagrebačko gostovanje legendarnog Craiga Charlesa, sjajnog funk i soul DJ-a i glumca iz serije Crveni patuljak, drugo izdanje Funk konferencije, No Fakin’ DJ’s, neizostavni Adriatic Coasting tim Nick i Pepi, tu su i ‘pivski’ kviz, kao i Sunday Sessions druženje uz live jazz i zabavu za najmlađe.

a

ČETVRTAK, 13.10. OD 18:00 – KVIZ 

Testirajte svoje znanje o pivu uz kviz koji će voditi Milan Peh. Ako znate kako se radi pivo, koji sastojci su ključni ili da li se čokolada može dodavati u piva, onda nemate brige. Pripremite timove i spremite se za igru, a nagrade su osigurane za najbolje.

PETAK, 14.10. OD 20:00 – ADRIATIC COASTING s NO FAKIN’ DJs, NICK I PEPI

Na premijerno zagrebačko gostovanje dolaze NO Fakin’ DJs koje čine Paddy i Ciaran Quinn, poznatiji kao Kwinzola i DJ Illson. U njihovom svijetu hip-hop se piše velikim tiskanim slovima, a setovi temeljeni na tom žanru imaju savršeno uklopljene zvuke jazza, funka, soula, disca i reggaea te vas vraćaju direktno na plesni podij. Pridružit će im se Adriatic Coasting duo Nick i Pepi. Uz misiju da vas opuste dok se vozite prema moru, Nick i naš Pepi su pokrenuli emisiju Adriatic Coasting koja se emitira svakog petka na YammatFM-u. Uz chill zvuke dvojac je predan puštanju ljetnih, opuštenijih tonova u eteru, kao i predstavljanju glazbene obitelji i prijatelja, a sve će to i pokazati i u The Garden Brewery.

SUBOTA 15.10. OD 22:00 – 2. HRVATSKA FUNK KONFERENCIJA

Hrvatska Funk Delegacija dolazi u goste i u subotu predstavlja drugu Hrvatsku funk konferenciju, megalomansku svetkovinu organskog DJ-inga. S početkom od 22 sata ukupno 14 delegata izmjenjivat će se za pultom demonstrirajući svoje umijeće kopanja najboljih zvukova, od svemirskog orijentalnog diska i njemačkog big band jazz funka, do screamo northern soula i highlife afrobeata.

NEDJELJA 16.10. OD 12:00 – SUNDAY SESSIONS + CRAIG CHARLES

Premijerno zagrebačko gostovanje Craiga Charlesa, legendarnog glumca i radijskog voditelja, održat će se u nedjelju od 20 sati. Jedno on najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig je poznat kao glumac iz sjajne serije Crveni patuljak, a danas je jedan od najcjenjenijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji s emisijiom Funk & Soul Club na BBC Radio 6. S mjesečnim rezidencijama u Manchesteru, nastupima na festivalima poput Glastonburyja, Soundwave, Love Box i mnoštvu jazz festivala, Craig Charles ne staje u misiji širenja funk i soul glazbe. Za pultom će mu se priključiti NO Fakin’ DJs i Soul Bader iz Hrvatske Funk delegacije.

Ranije će nas u dan uvesti Nikola Smiljanić Trio. Nikoli na gitari se priključuje Emil Bišćan na bassu i Matej Smiljanić na bubnjevima. Najviše vole improvizirati glazbu u jazz, blues i funk stilu, igrati se oko već poznatih tema ili stvarati nove pjesme na licu mjesta i pustit glazbi da ih u trenutku odvede kuda želi. Kada nisu trio, nastupaju sa svojim autorskim bendom Rolin Humes.

Cirkuska udruga Razbibriga pobrinut će se za zabavu za vaše najmlađe, te uz program animacije i cirkuskih predstava osigurati ispunjeno popodne za djecu dok vi uživate u najdražem pivu i burgerima.

nofakindjs                       a

Ulaz je slobodan na sva događanja, osim za Funk konferenciju za koju se ulaznica plaća 30kn prije te 40 kuna nakon ponoći.

, , , , ,

popis festivala