Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Chew The Fat! Croatia slavi 4. rođendan u Tvornici uz bass i hip-hop

  • Datum objave: 16.11.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Chew The Fat! Croatia, opako dijete bassa, 22.11. slavi 4. rođendan u oba pogona Tvornice kulture. Kao jedan od programa koji si je uzeo za zadatak promovirati bass scenu, proteklih godina CTF! Cro nije bio nimalo milosrdan prema vašem umu i tijelu i nije vas štedio masnog bassa, drum’n’bassa, trapa i odličnog provoda.

Ovog puta slavljenički nastavlja u istom tonu, te u goste dolazi drum’n’bass teškaš TC (Don’t Play Rec., UK). Uz njega u Velikom pogonu nastupaju i rezidenti Yesh i DMT, a za vizuale je zadužen VJ -polygon. U Malom pogonu nastupit će Tone Tuoro koji promovira svoj novi EP, Fil Tilen, Sunny Sun (SLO), DJ Don Tom i DJ SF koji će vas rasplesati s hip-hopom, ritmom i stihovima. Ograničeni broj ulaznica za ranoranioce u pretprodaji možete pronaći na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 25 kuna, dok će na ulazu u klub trebati izdvojiti 35 kuna do 00:30, a 45 kuna nakon. Početak je u 23 sata.

TC je drum’n’bass teškaš poznat po svojim trakama kao što su ‘Tap Ho’, ‘Do You Rock?’, ‘Where’s My Money’ te najnovijem hitu ‘Get Down Low’. Jedan je od rijetkih DJ-eva i producenata koji uspijevaju kombinirati komercijalni uspjeh, a istovremeno imati poštovanje underground zajednice. O njegovom uspjehu govori i činjenica da je izdao službene remikseve za Ceelo Greena, Rihannu, DJ Fresh & Dipla, te surađivao s Pendulumom i Sub Focusom. Njegova produkcija je pravi mamac za plesni podij, a u prilog tome govori činjenica da se našao na vrhu nacionalne BBC1 Dance ljestvice, a dobio je i BBC1 Drum & Bass nagradu za najboljeg producenta. Veliki pogon će dodatno zagrijati i rezidenti Yesh i DMT sa selekcijom rođendanskog bassa uz slavlje za oči VJ -polygona.

U Malom pogonu vas očekuje meka hip-hopa. Tone Tuoro ovaj put će biti u ulozi MC-ja koji predstavlja svoj novi EP ”Prepared For Life” u old school hip-hop stilu. Fil Tilen tek radi na albumu prvijencu, ali je zato poznat po svom spoju rapa i elektronske bass glazbe te brzom rapu. Pridružuje im se DJ Sunny Sun iz Rijeke s trenutnom adresom u Sloveniji, a ovaj državni freestyle podprvak predstavit svoj funky stil i produkciju. Za pultom će ih također popratiti DJ Don Tom i DJ SF.

Pretprodaja ulaznica  putem online sustava Entrio.

VELIKI POGON: BASS

TC (Don’t Play, UK)

Yesh (CTF!Cro, JabbaTon Rec.)

 

DMT (CTF!Cro, Black Light)

► VJ -polygon (CTF!Cro)

 

MALI POGON: HIP HOP

FIL TILEN

TONE TUORO

 

 

, , , , , ,

popis festivala