Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiDomaći Festivali

Chew The Fat! Croatia se vraća u Sirup uz Kodina

  • Datum objave: 10.01.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Nakon što su bili domaćini odličnog klupskog izdanja Tuborg Open Fair, Chew The Fat ekipa se vraća u intimnije okruženje u Sirup, u petak 16. siječnja od 23 sata. Najistaknutiji zagrebački klupski program, Chew The Fat! Croatia iznova predstavlja najnovije glazbene trendove, uz drum’n’bass, garage, trap, dubstep i bass house zvukove, pa će i u ovu godinu krenuti sa serijom sjajnih gostovanja.

ctf sirup

Ciklus predvodi domaći drum’n’bass majstor Kodin. DJ i producent , ali i zvučni dizajner, Kodin nije stran zagrebačkoj publici, a prestavit će svoju zvučnu artiljeriju i selekciju opakog drum’n’bassa, te pokazati zašto je jedan od najistaknutijih domaćih izvođača u okvirima ovog žanra. Njegove pjesme se mogu pronaći u mixevima raznih domaćih i stranih DJ-a, a kvalitetu dokazuje i prvim hrvatskim drum’n’bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records pod nazivom “Girl In A Delirium“. Izdaje za strane etikete kao što su talijanski Subculture Music, britanski Close 2 Death Recordings, američki labelu Ammunition Recordings. Član je zagrebačkog JabbaTon i LED kolektiva iz Karlovca, te jedan od organizatora DNBKonferencije.

Chew The Fat! Croatia ujedno predstavlja i Marka Halausa, jednu od mladih nada domaće klupske scene.

Chew The Fat! Croatia kojeg čine rezidenti programa Yesh i DMT, uz podršku MC Tone Tuora i vj – polygona na vizualima, i ovim događajem nastavlja seriju sjajnih gostovanja. Nakon što su u Zagreb doveli nagrađivanu Sigmu, dvostruke vlasnike prvog mjesta UK Top 40 ljestvice, Joea Forda, bili domaćini Tuborg Open Faira, klupskog događaja prošle godine, u novu sezonu ulaze s još jakih imena, te se sprema uzbudljiva godina.

Ulaznice su 20 kuna do 00:30, 30 kuna nakon.

► KODIN (Close2Death, JabbaTon, LED)

► YESH (CTF!Cro, JabbaTon, Radio808)

► DMT (CTF!Cro, Black Light)

► MARKO HALAUS

https://soundcloud.com/marko-kalauz

► MC TONE TUORO (CTF!Cro)

http://www.facebook.com/anton.tonetuoro

http://www.youtube.com/user/ToneTuoro

► VJ -POLYGON (CTF!Cro)

Kupnjom ulaznice sudjelujete u pokrivanju troškova produkcije ovog događaja bez čega on ne bi bio moguć. Troškovi koje organizator pokriva isključivo od prodaje ulaznica (ili vlastitim novcem) uključuju honorare, putni trošak i smještaj izvođača, najam prostora uz razglas, redarsku službu, promo materijale i online promociju, osoblje kluba (tehnika i prodaja ulaznica), te sve državne namete na prodaju ulaznica za glazbene događaje. Organizator nema nikakav udio u prodaji pića na ovom događaju. Hvala što izvođače i organizatore podržavate kupnjom ulaznice kako bi radili i dalje.

, , , , ,

popis festivala