Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

CFSN XIII ANNIVERSARY – prvi dio: Hodge

  • Datum objave: 19.03.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Subota, 21.3.
CFSN XIII ANNIVERSARY – Pt.1

Bristol New School w HODGE (UK)
od 01:00 do 08:00
ulaz 45 kn pretprodaja, 55 kn na ulazu

cfsn

Trinaesti rođendan je onaj kojim osoba postaje teenager. Stvari postaju (ne)ozbiljne. Postaju sve buntovniji. Tako i za 13. CFSN-ov stvari postaju – sumanuto dobre!

Jacob Martin, ili u ušima svih poznatiji kao Hodge (ili ponekad kao Outboxx), jedan je od najaktivnijih bristolskih DJ-eva te svakako jedan od najinovativnijih uopće, koji je u minulim godinama obilježio klubnjake bass i techno trakama, a izdanja poput Pollen, Immerse, Idle Hands te Well Rounded govore sama za sebe. Govore: krema kreme! 2014. je na JUNO-u prozvana “Godinom Hodgea” jer je vrh top lista doticao njegov Flashback, a za Hodgeom će se i dalje prašina dizati otkad objavljuje i na Untoldovom Hemlock Records. Sretan rođendan CFSN uz najbolju trinaestu svjećicu – Hodgea!
https://soundcloud.com/hodgebristol 

Timu se pridružuje mladi Viatori koji sa svojih 14, samo godinu više od CFSN-a, iza sebe ostavlja pozamašnu kolekciju zavidno isproducirane glazbe. Jednoglasno izabran za Illectricity festival – Nucomera 2013. godine, a od 21. ožujka 2015. postaje dio CFSN DJs / CFSN Productions ekipe.

https://soundcloud.com/viatorium

Doze su mladi austrijski dvojac pamćeni po fenomenalnom nastupu nakon Jon Hopkinsa u Malom pogonu Tvornice. Dečki će vas svojim house / techno setom podgrijati za glavnog gosta večeri.

https://elevate.at/en/arts/artist/doze/

LINE UP:

Hodge (Hemlock /Punch Drunk) / UK

Doze (Disko404) / AT

+ CFSN DJs Viatori & Foil

+ Visuals: Liik

01 – 08 h / Ulaz 45 kn pretprodaja, 55 kn na ulazu.

Pretprodaja na Entrio.hr-u.

Svjećice pušu još jedanput, odnosno na drugom dijelu XIII. godišnjice.

, , , , ,

popis festivala