Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

CFSN DJs 9. studenog zagrijavaju za skorašnji Illectricity Festival

  • Datum objave: 04.11.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

CFSN DJs večer 9. studenog posvećena je lllectricity Festivalu, kada će vas u Grey Roomu (AKC Medika) party zagrijati za nadolazeću audio-vizualnu festivalsku poslasticu koja će se održati od 29. studenog do 7. prosinca 2013. Nucomers Night rezervirana za neafirmirane DJ-e otvara i ovogodišnji festival, a ovo izdanje plesne CFSN večeri uz CFSN-ove Æona i Funk Gurua, zagrijavaju i pobjednici zadnja dva Nucomers natječaja, Moz i El Commando.

Broj ulaznica za 9. studeni je ograničen. Rezervirajte svoje ulaznice na e-mail cfsn.org@gmail.com. Popis rezervacija vrijedi do 00:30, a cijena ulaznice iznosi 20 kuna do ponoći, 30 kuna nakon. O popunjenju kapaciteta bit ćete informirani preko Facebook stranice Illectricity-a.

Moz (Nucomers Night pobjednik 2011)

El Commando (Nucomers Night pobjednik 2012)

CFSN DJs

Æeon

Funk Guru

Facebook event 

Illectricity Festival, Zagreb, 29.11. – 7.12. 2013.

Deveti festival audio-vizualnih umjetnosti, Illectricity će i ove godine biti edukativnog karaktera, a program će kroz 10 dana održavanja u glazbenom dijelu predstaviti brojne izvođače, te obuhvatiti mnoštvo radionica, prezentacija i debata na temu glazbe i interaktivnih vizualnih umjetnosti. Hladne zimske večeri za početak će zagrijati Nucomers Night, večer rezervirana za mlade, neafirmirane DJ-e i producente koji će odmjeriti svoje snage i umijeće. Detalje o prijavi za Nucomers natječaj pogledajte na facebook stranici.

U prodaji je ograničen broj festivalskih ulaznica koje vrijede za sva događanja na Illectricity Festivalu i to po povlaštenoj cijeni od 75 kuna, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Entria. Više informacija o ulaznicama potražite na web stranici Entria putem koje možete i kupiti ulaznice.

Da li biste prodali svoju kožu za bass? Pratite akciju tetoviranja na web stranici Illcerticity festivala. Studio za tetoviranje Imaginarium darovat će besplatnom tetovažom osobu koja odluči svoju kožu ukrasiti Illectricity munjom čime osvaja i doživotni ulaz na sva CFSN događanja.

Organizator Illectricity Festivala je Confusion, Udruga za promicanje audio-vizualnih umjetnosti, a više o festivalu možete pronaći na facebook stranici Illectricity festivala i twitter stranici Illectricity festivala.

 

 

, , , , , , , , , ,

popis festivala