Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Četvrti Slurp! i Summer Showcase za zatvaranje sezone na Punta Christu

  • Datum objave: 24.09.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Četvrto izdanje Slurp!a održati će se u subotu 28.09. uz još jedan Summer Showcase za zatvaranje sezone na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule s programom na dvije pozornice.

Nadolazeće subote, 28. rujna, zatvaramo još jednu sezonu za pamćenje, u kojoj smo svjedočili još uspješnijim izdanjima festivalskih i klupskih događanja održanim na području štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule. Uz redovite klupske programe, od već standardno dobro posjećenih Summer Showcase-a, preko launch party-a i koncerata, do novopokrenutih FreeDay događanja, Slurp! festival je u trećoj godini i novom ruhu privukao znatno veći broj posjetitelja, Seasplash festival sa novim idejama zakoračio u drugo desetljeće, Outlook unatoč nemilosrdnoj konkurenciji potvrdio status najvećeg europskog festivala bass glazbe i sound system kulture, a Dimensions se, još uvijek kao jedan od novijih i atraktivnijih, i dalje nastavio razvijati u jedan od najprofiliranijih festivala elektroničke, “underground” produkcije.

Party zatvaranja odviti će se na 2 floor-a, u kombinaciji programa posljednjih ovosezonskih izdanja: četvrtog po redu Slurp! festivala i Summer Showcase party-a, koji se u nadolazećem jesensko-zimskom razdoblju transformira u već naširoko znani Rojc Showcase, odvijajući se u redovitim intervalima u Podzemlju, klubu Monte Paradiso-a u Puli. Umjesto krajem proljeća najavljenog Mr. C-a, kojem nismo mogli ne omogućiti želju da u istom razdoblju održi dvotjednu turneju po zapadnoj obali SAD-a (što će nam uzvratiti prvom mogućom prilikom), u programu Slurp!-a očekuju vas festivalski rezidenti Bebetto, Arszenik i MMM, kojima se pridružuju dodatne lokalne snage Adoo i Ziko vs Rich, slično kao i na Summer Showcase floor-u gdje se voditelju večeri Sheci pridružuju Seasplash Pula Crew (207, L-Jay), Pulap Station crew i MC Chakka.

, , , , , ,

popis festivala