Kategorije: Aktualno

Carnival Snowboard Session After Party

  • Datum objave: 01.02.2017.
  • Autor članka: Festival.hr

Davno prije skijanja u centru Zagreba, Riječani su imali svoje međunarodno snowboard natjecanje Carnival Snowboard Session. I ove godine ostaje na Gatu Karoline Riječke te opet ugošćuje ridere iz brojnih europskih zemalja, drugu godinu za redom donosi film festival s amaterskim snowboard clipovima te svirku za odličan završetak vikenda!

Glazbeni dio programa će se održati u OKC Palach 04. veljače od 21 sat gdje će nastupiti Kiša Metaka, Reinkarnacija Opatija Hip-Hop te Ličo & Palačinka Soundsystem. 

Splitska gangsta rap skupina Kiša Metaka djeluje deset godina u raznim formacijama, a slušatelji su ih upoznali kao solo izvođače i goste na albumima Dječaka. Kao samostalan entitet, publici su se predstavili debitantskim nezavisnim albumom 2013. godine. Njihov prvi album gotovo je preko noći postao hit i ovim momcima donio brojne rasprodane koncerte po regiji. Nastali su kao ideja Papija Batine, a danas aktivnu Kišu metaka čine Krešo Bengalka, Vojko Vrućina, Oreb, VRH i Batman3000. S njima nema kompromisa niti cenzure, a tamo gdje dođu, dostave ubojite tekstove, masne beatove i neograničenu za*ebanciju.

Ulogu domaćina preuzima mlada opatijska skupina Reinkarnacija. Dečki za sebe kažu da se bave stvaranjem rap glazbe kako bi široj masi predstavili svoja razmišljanja, ali najviše zbog dobrog i kvalitetnog druženja. Članovi su reperi Dante Dopp (Sandro Delač), El Ese (Ivan Antonio Premer), Pino Kio (Pino Kovačević), DJ-i i producenti DJ Faraon (Luka Jenuš) i DJ Hazy Manner (Paulo Šuljić).

Za zagrijavanje prije i hlađenje nakon nastupa, zaduženi su Ličo & Palačinka Soundsystem koji će svojim odabirom prolaziti kroz najvažnije proizvođače rima u regiji. Njihove se pjesme ne vrte u eteru domaćih radijskih postaja, njihovi spotovi se ne prikazuju na domaćim televizijama, o njima ne piše većina domaćih medija. Zašto su onda popularniji od mnogih domaćih bendova – dođite i provjerite!

Pretprodaja ulaznica: Dallas Music Shop Rijeka (35 kn), na ulazu 45 kn.

Fejs event

, , ,

popis festivala