Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

URBAN FEST OSIJEK 2013.

  • Datum objave: 05.04.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Deseti put zaredom kreće se u avanturu zvanu Urban fest Osijek! Ove godine, UFO festival će svoje jubilarno izdanje doživjeti od 04. do 07. srpnja i vjeruju da će odabrani demo bandovi, kao i headlineri festivala oduševiti ljubitelje svih glazbenih stilova, počevši od pop-rocka, punka pa do metala, kao i svih ostalih inačica urbane glazbe.

Kao i godinama do sada, jedini cilj UFO festivala je bio i ostat će – zabaviti svoju vjernu publiku, a najboljim demo bendovima dati mogućnost nastupa u koncertim uvjetima jer oni to i zaslužuju! Tri dana odlične glazbe, vrhunskog zvuka i više nego dobre zabave je ono što će i ove godine biti jedini moto organizatorima festivala.

Ove godine Urban fest Osijek svoje deseto izdanje odlučio je obogatiti sa još dvije zanimljive prijave (uz onu za demo bandove, naravno): natječaj za kratki dokumentarni film te natječaj za fotografiju. Teme obje prijave su Mladi i urbana kultura, a više detalja donosimo uskoro.

Prijave za sva 3 natječaja (glazba, film i fotografija) bit će otvorene 10. travnja 2013. godine na službenoj stranici festivala  i trajat će sve do 20. svibnja.

Btw– festival se vraća na lijevu obalu Drave!

 

, , ,

popis festivala