Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Broken Balkans Festival warm up uz Dirty Beatz i CFSN

  • Datum objave: 07.05.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Petak / 8/5 / SIRUP

Broken Balkanz WarmUp w.

High Roll (Formation Records // Bulgaria)
+ Tekitoka, Kula, Funk Guru & phillipe

broken balkans j
00 – 7h / 30kn do 1AM, 40kn nakon

13 godina je prošlo otkako su Dirty Beatz i CFSN krenuli u promociju d’n’b glazbe. Često kažu da je svaki početak težak, ali oni su ipak dokazali suprotno. Iz prašnjavih prostora ili manjih barova, d’n’b ples vrlo brzo seli na podije najvećih zagrebačkih klubova, a njihovi Dirty Beatz i Illectric Funk programi nerijetko osvajaju srca i do tisuću rasplesanih partyjanera.

Promotorska energija koju su posjedovali stvorila je čvrste temelje za daljnji napredak i prouzrokovala dovođenjem nekih najpopularnijih izvođača. LTJ Bukem, Aphrodite, Black Sun Empire, Matrix, EZ Rollers, J. Majik, Calyx & Teebee, Benny Page, Optical, Jade, Klute, Chris Su, Icicle, Mefjus, Rockwell, samo su dio njihovog beskonačnog popisa. Dirty Beatz je ostao vjeran d’n’b-u, dok je CFSN aktivan i na drugim poljima. Ljubav prema brzom ritmu ponovno ih spaja. Podsjetimo se.


BROKEN BALKANZ FESTIVAL
17 – 18 / 7 / 2015 – Bugarska


8. svibnja u klubu Sirup, predstavit ćemo najstariji, a vjerojatno i ponajbolji d’n’b festival ovog dijela Europe. Ime mu je Broken Balkanz, a smješten je na bajkovitoj planini pored glavnog grada Bugarske. Ove godine održat će se petnaesti put za redom i to od 17. do 18. srpnja. Postoji mogućnost organizacije prijevoza i smještaja. Više informacija uskoro.

Osim lokalnih izvođača, festival je do sada ugostio i mnoga poznata imena kao što su: Spor, S.P.Y., TC, Hazard, Break, Dom & Roland, Phace, Technical Itch, Big Bud, Black Sun Empire, Camo & Krooked, C4C, Taxman, Audio, Teddy Killerz, Chris.Su, Raiden, Psychofreud, Dillinja, Current Valune, The Sect, Capital J, J Majik, BTK, Mefjus, itd. Imena ovogodišnjih glavnih gostiju još uvijek ne znamo.

BB 2015. EVENT: http://goo.gl/YG9Q2I

Petak / 8/5 / SIRUP

Broken Balkanz WarmUp w.

High Roll (Formation Records // Bulgaria)
+ Tekitoka, Kula, Funk Guru & phillipe

00 – 7h / 30kn do 1AM, 40kn nakon

O gostima Broken Balkanz WarmUpa:

Kao veliki ljubitelji nekonvencionalnih ritmova Konspirator i Mocks, osim što su se uzdigli u sam vrh bugarske d’n’b scene, najzaslužniji su što je Sofija danas među prijestolnicama svjetske d’n’b glazbe. Međusobna motivacija ujedinjuje ih u nesalomljiv tandem, a zajednički studijski rad nagrađen je izdanjima za legendarni Formation Records. U svojoj dugogodišnjoj DJ karijeri nastupili su s imenima poput: Amon Tobin, Andy C, DJ Fresh, DJ Hype, DJ SS, Faith No More, Goldie, LTJ Bukema, Moby, Noisia, Pendulum, Prodigy, Roni Size, Wu-Tang Clan, itd. Rollamo se uz High Roll.

, , , , , , , ,

popis festivala