Kategorije: LifestyleNovostiTop Vijesti

Bogat edukativni program Lost Theory Festivala!

  • Datum objave: 04.08.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Tečaj permakuture u punom je zamahu, a kalifornijski majstor instalacija Brent Spears poznat kao Shrine On marljivo radi na dekoriranju Hrama svijesti recikliranim materijalima. Lost Theory festival počinje za sedam dana, točnije u srijedu 12. kolovoza dok se vrata kampa otvaraju već u ponedjeljak u 10:00h. Za sve one koji nisu u mogućnosti prisustvovati cijelom festivalu, na ulazu mogu kupiti vikend ulaznice od petka 14. kolovoza od 18 sati.

shrine on at work, foto_GrimmVanGestel www.vangrimm.com

Kako su i obećali, organizatori Lost Theory festivala za njegovu petu obljetnicu osim glazbenog pripremili su raznovrsni bogati program radionica, predavanja, vježbi i sadržaja za najmlađe. Edukativni i rekreacijski program odvija se na dvije lokacije; u festivalskom kinu i Hramu svijesti a za najmlađe pripremljen je već dobro poznati “Growing village”.

Growing Village LT 2015

U suradnji s Evolver learning lab-om iz New Yorka, koji pružaju usluge virtualnih radionica iz područja transformacijske kulture organizirana su predavanja i rasprave, a neke od tema su: kontemplativna psihoterapija – promjenjiva znanost uma, biotransgenetika, uvod u ayurvedu, lucidno sanjanje… Noćni dio edukativnog programa pokrivaju filmske projekcije a jedna večer rezervirana je za Tripotecu – festival psihodeličnog filma.

Villa Flora je skupina mladih iz Praga koja će svoja znanja i vještine o zdravom načinu življenja prenjeti posjetiteljima. Na njihovim radionicama može se naučiti kako jesti prirodno, kako u svakodnevnom životu primjeniti Ghadijevu filozofiju nenasilja, što su earthship-ovi i prirodna arhitektura te kako najbolje reciklirati poklopce limenki. Osim ovih radionica u Hramu svijesti tokom dana održavati će se vježbe yoge i gong meditacije.

LT Villa Flora

Vikend ulaznice biti će dostupne samo na ulazu festivala. Od petka 14. kolovoza od 18:00 do kraja festivala za ulaznicu je potrebno izdvojiti 760kn, od subote 608kn, a od nedjelje 380kn. Festival se zatvara u ponedjeljak 17. kolovoza u 23:59.

Za sve koji nisu u mogućnosti kupiti ulaznicu za Lost Theory Festival, Festival.hr je pripremio nagradnu igru u kojoj darujemo ulaznice > Nagradna Igra

, , , , ,

popis festivala