Kategorije: AktualnoClubbing & Koncerti

Black Light senzualna klupska večer slavi 2. rođendan u Klubu 26.10.

  • Datum objave: 23.10.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Black Light, klupska večer koja slavi senzualnu glazbu, ove subote 26. listopada slavi i svoj mali veliki 2. rođendan i to na 2 floora u Klubu. Rođendanske svjećice puhat ćete uz Ambassadeursa, engleskog DJ-a i producenta koji je nedavno objavio odličan EP „Alone In The Light“ kojim nastavlja svoj put prema zvijezdama. Svoju glazbu predstavit će u „live act“ varijanti. Tu su i veterani scene, izvorna Bass Invaders ekipa koju čine Gekko i Juice, te senzualni domaćini RRRamon! i DMT, uz svjetlosne efekte VJ -polygona. Sve počinje u 23 sata, a ulaz je 30 kuna do 00:30, te 40 kuna nakon.

Ambassadeurs

Ambassadeurs je DJ i producent iz Brightona, a iza imena se krije Mark Dobson. Postao je prava senzacija na internetu sakupivši preko 13 000 sljedbenika na svom Soundcloud profilu iako do tada nije objavio nikakvo službeno izdanje. Bilo da producira svoju glazbu, remixira zvijezde elektronike ili je DJ, Ambassadeurs ušima podaruje elektro, future bass, hip-hop, dub ili pak ambijentalnu glazbu i briše granice među žanrovima. Nedavno je objavio EP ‘Alone in the Light’ za Pilot Records, a nastupit će live na proslavi Black Light rođendana.

Pogledajte spot za pjesmu “No Matter What”.

 http://www.youtube.com/watch?v=XfoHUOCK6Dw

Juice & Gekko (Bass Invaders)

Bass Invaders kao jedni od najranijih promotora i predstavnika drum’n’bass glazbe hrvatskoj clubbing publici su proteklog desetljeća nudili najbolje iz drum’n’bassa i breakbeata, a prošle su godine proslavili i 10. godišnjicu od svog osnutka. Članovi Bass Invadersa, Juice i Gekko, na rođendanskoj proslavi večeri Black Light na vlastitom flooru od milja zvanom „tunel“ podsjetit će nas na dobre stare dane drum’n’bassa.

RRRamon! & DMT (Black Light, Zg)

Black Light je senzualna klupska večer koja predstavlja najsvježiju elektronsku glazbu sa soulful predznakom. Domaćini RRRamon! i DMT, u zajedničkih 20-ak godina DJ staža osim uspješnih klupskih projekata, stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout i Outlook.

www.facebook.com/blacklightzg
www.facebook.com/boomboom.projects
www.facebook.com/pages/Klub/466919296738834

Black Light Floor:

AMBASSADEURS live
(Pilot Rec., Kudos, UK)
www.facebook.com/ambassadeursounds
www.soundcloud.com/ambassadeurs

RRRAMON! (BlackLight, Radio808)
www.facebook.com/djyesh
www.mixcloud.com/yesh/
soundcloud.com/yesh-zagreb

DMT (BlackLight, CTF!Cro)
www.soundcloud.com/djdmt
www.soundcloud.com/inurface
www.dmtproductions.com/

VJ -polygon

Bass Invaders (d’n’b) FLOOR (tunel):
www.facebook.com/pages/bassinvaders/12203214412

Gekko
www.dnb-sets.de/?suche=bass+invader

Juice
www.facebook.com/juusu
www.mixcloud.com/juusu/

, ,

popis festivala