Kategorije: NovostiStrani Festivali

Billy Talent na Rock Otočcu

  • Datum objave: 11.03.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Sa prvim toplijim danima čini se kako je proljeće napokon pokucalo na vrata; priroda se budi, ptičice cvrkuću, i ono najvažnije – glazbeni festivali polako oblikuju svoje koncertno ludilo. U tom koraku čvrsto ih prati i Rock Otočec.

billy_talent_1

I dok nama stižu Arctic Monkeysi, preko granice na EXIT festival Atoms for Peace, nešto sjevernije na Sziget festival Editorsi i ostala ekipa, susjednu će nam deželu posjetiti nešto jači ritmovi. Kao prvo ime slovenskog Rock Otočca objavljen je Billy Talent.

BILLY TALENT III - Toronto

Kanadski rokeri poznati po singlovima ”Red Flag”, ”Fallen Leaves”, ”Rusted From The Rain” i ostalim, kreću na turneju kojom će promovirati svoj četvrti album ”Dead Silence”. Najavljeni su i kao dio ponude Volt, Hurricane, Frequency i ostalih festivala, a 6. srpnja posjetiti će i Sloveniju. Točnije, novo mjesto održavanja za ovu godinu je Ljubljana, kupalište Laguna. Novi slogan je ”Manj blata, več muske”. Pitate se što je onda ostalo isto? Vrhunska glazba i dobra zabava! Stoga, ako tijekom čitanja članka to još niste napravili, kemijsku u ruke i zaokružite na vašem kalendaru 5. do 7. srpnja za Rock Otočec.

, , , ,

popis festivala