Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Big Mama, VuBass i Dirty Beatz predstavljaju DLR i MC Gusta

  • Datum objave: 29.09.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Na početku jesenske sezone plesa, udružujemo snage i donosimo vam pravu bass poslasticu ravno iz UK-a. VuBass iz Vukovara, Big Mama iz Osijeka te zagrebački Dirty Beatz kolektiv pripremaju party otvorenja nove osječke klupske sezone u klubu Epic.

Ujedinjeni s jedinim ciljem, da vama bassoljupcima prezentiramo odličnu zabavu uz još bolji mjuz, direktno iz Londona stiže nam prava underground UK kombinacija, sve popularniji DLR i MC GUSTO.

Gosti su najprestižnijih Londonskih večeri Metalhedz-a, Distpatch-a, Shogun-a kao i drugih europskih i svjetskih klubova i festivala.
DLR u posljednje vrijeme doslovno broji mjesečna izdanja za najcijenjenije drum n bass izdavačke kuće te surađuje s imenima poput Prolix, Break, Mako, Villem…

Gusto je stekao svoju reputaciju MC-a još davne 2004. godine. Nastupao je zajedno s legendama kao što su Ed Rush, Goldie, Shy FX.

Na tulumu otvaranja sezone ugostit ćemo i svestranu Tekitoku iz Zagreba te mladog Nobru-a iz Revolt DJs. Domaćini na ovoj epskoj zabavi su Pips, Leeks i Kula.

, , , , , , , , , ,

popis festivala