Kategorije: Domaći FestivaliNovosti

BELIEVE in UMAGINATION FESTIVAL 2013.

  • Datum objave: 21.11.2012.
  • Autor članka: danijel

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl Umagination održava se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist. Umag je kroz povijest postao poznat kao čvorište jugoistočne Europe, a sada svake godine tijekom lipnja postaje mjesto uživanja uz najbolju muziku i stvaranje novih uspomena s ljudima iz Europe i cijeloga svijeta.

Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih muzičkih događaja južne Europe u kojem ljubitelji vrhunske elektronske glazbe imaju mogućnost zadovoljiti sva svoja čula, uz nezaboravno glazbeno putovanje.

Festival muzike i sreće stvara mjesto puno energije na kojem se morate naći. Cijela organizacija počela je sa prvim premijernim izdanjem Umaginationa 2010-te godine, koji je doveo Fatboy Slima u ATP stadion u Umagu. Potaknuti uspjehom i velikim brojem od 5000 obožavatelja, odlučeno je 2011-te godine ponoviti show u duljem i višednevnom trajanju.
Ugošćeni su slavni izvođači, poput najveće svjetske DJ zvijezde Tiesto, Erick Morillo te Rev Runo, osnivača najutjecajnije hip hop skupine Run DMC.  Održani dvodnevni urbani party ispunio je svakako sva očekivanja.

Axwell, član svjetske glazbene atrakcije Swedish House Mafie te Tung Deniz Koyu, glazbeni su velikani koji su Istru prvog vikenda u lipnju 2012. pretvorili u središte svjetske zabave.

Umagination planira još bolji i veći spektakl za sve posjetitelje i obožavatelje dobre glazbe te najavljuje do sada sadržajno i glazbeno najbogatiji trodnevni festival.

Na svojem facebook page-u prije nekoliko dana, objavili su prve datume održavanja festivala:

24.05. WARM UP
25.05. BELIEVE in UMAGINATION  
26.05. DETOX – UMAG, HRVATSKA, ATP DANCE ARENA

Novosti o Umaginationu objavljivati ćemo redovno, a službene objave možete također pratiti na njihovoj stranici na kojoj će uskoro biti objavljeni detalji.

Nives

, , , , , ,

popis festivala