Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

Balkan Kolektiv najavljuje ljeto na Punta Christu

  • Datum objave: 13.05.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

Balkan Kolektiv za vas je pripremio dvije „lansirne zabave“ i to u još jednoj specifičnoj festivalskoj lokaciji – Harteri

Prva zabava na rasporedu je u petak, 13. 06. u 23 sata i predstavlja Seasplash i Outlook. Na njoj nastupiti će uvaženi gosti i domaćini koji su stvarali regionalnu bass scenu te mlade snage čije vrijeme tek dolazi. MMMeniga je krivac što se sve skupa događa, dugogodišnji organizator Seasplasha, „domaći čovjek“ Outlooka te možda jedna od najbitnijih osoba trenutno na domaćoj sceni. Kroz DJ set prezentirat će nam svoje viđenje bass muzike. Simple Craft & V:MC su lokalni oci bassa udruženi u nesalomljivi čekić energije koja pršti. 207 sa pulske, Seasplash strane i Snap i Injected sa riječke Balkan Kolektiv strane su mladi prvoborci čije vrijeme tek dolazi. Zajedno će dovesti do potpunog (drum) bass ludila! Ulaz je 15 kn prije ponoći i 25 kuna nakon ponoći. 

Druga zabava događa se točno tjedan dana kasnije, kada predstavljamo ravne 4×4 ritmove i festivale SLURP! i Dimensions. Znači petak, 20. 06. u 23 sata, opet u Harteri. Kao zvijezda večeri nastupit će rafinirani Oetam, a zapravo alias Mateo Klaic, dobro poznati i priznati producent iz Malog Lošinja sa stalnom adresom u Rijeci. Iz Pule stiže Duplo Project, tj. tri udružena Puležana sa strašću za underground elektronikom. Rijeku nadalje predstavljaju Gars, polu-ikona lokalne scene sa redovitim nastupima kao techno DJ i kao bubnjar u pank bendu Pasi, te Tikach – mlada nada riječkog trap neba. Ovog puta ulaz je 25 kuna prije ponoći i 35 kuna nakon ponoći. Napominjemo da će cijene svog pića u razdoblju od 23-00 h biti snižene za 50 % na obje zabave! Što prije dođeš na parti, dulje ćeš ostati na njemu!

Fort Punta Christo. Ono što je prije 150 godina zamišljeno kao vojna utvrda danas služi kao neprocjenjivo mjesto glazbene kulture i kulture uopće. Nalazi se u Štinjanu kraj Pule. Javnosti je postala poznata kao kolijevka Seasplash festivala 2003., a nakon što je udomila Outlook, najveći europski festival bass glazbe i sound system kulture, postaje popularna diljem svijeta kao top festivalska lokacija & destinacija, oduševljavajući sve koji su je do sada posjetili. 

, , , , , , , , , , ,

popis festivala