Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

Azealia Banks otkazala sve nastupe u kolovozu, uključujući Terraneo

  • Datum objave: 02.08.2013.
  • Autor članka: Festival.hr

Sa žaljenjem vas obavještavamo da je Azealia Banks otkazala sve nastupe u kolovozu, uključujući i Terraneo festival.

Azealia  je bila prisiljena otkazati sve nastupe u kolovozu zbog zdravstvenih problema. Službena izjava njezina menadžmenta glasi: “Uslijed ozbiljne infekcije grla, Azealiji Banks liječnici su savjetovali da se najmanje deset dana suzdržava od vokalnih napora inače postoji rizik da izazove trajne promjene na glasnicama. Iz tog je razloga prisiljena otkazati sljedeće nastupe: Osheaga Festival (Montreal), Lollapalooza Festival (Chicago), Hard Summer Festival (Los Angeles), Terraneo Festival (Hrvatska), Way Out West Festival (Švedska), Oya Festival (Norveška), Flow Festival (Finska).”

Terraneo festival naporno radi na pronalasku zamjene u posljednjem trenutku, a ime novog izvođača uskoro će biti objavljeno.

TERRANEO BOAT PARTIES

Kako bi u potpunosti iskoristio sve prednosti Terraneo beacha, Festival je prvi put organiziraoTerraneo Boat Parties, koji će se održati u četvrtak i petak, 8. i 9. kolovoza, u poslijepodnevnim satima.

Prvi Terraneo Boat Party održat će se u četvrtak, 8. kolovoza, od 18:00 – 21:00, a za DJ pultom naći će se domaća ekipa koju čine Oli Dobolli, DJ Raid, Black Light i MC Tone Tuoro.

Na drugom Terraneo Boat Partyju u petak, 9. kolovoza, od 18:00-20:30, za dobru atmosferu pobrinut će se nitko drugi nego Rob Garza (Thievery Corporation) s prijateljima, koji će krstarenje po prelijepoj Dalmaciji dodatno začiniti deep summer zvucima.

“Jako sam uzbuđen što ću puštati muziku na Terraneo Boat Partyju i predstaviti potpuno nove stvari i remikse na kojima sam radio. Mnoge od njih ću ovom prilikom izvesti prvi put i to će biti odlična uvertira za moj puni DJ set na glavnoj pozornici iste večeri”, rekao je Rob Garza.

Garza je također obećao da će mu se na partyju pridružiti i prijatelji iznenađenja, zanimljivi DJ-i iz regije, a možda i neki međunarodni.

, , ,

popis festivala