Kategorije: Clubbing & KoncertiNovosti

Atari Teenage Riot napada Tvornicu Kulture

  • Datum objave: 29.11.2012.
  • Autor članka: Festival.hr

Atari Teenage Riot, kultni berlinski underground heroji, napadaju Tvornicu kulture u petak 14. prosinca na jednom od najiščekivanijih koncerata klupske sezone.

Band čiju je glazbu nemoguće točno definirati mnogi opisuju kao Digitalni hard core techno noise, a kroz svoje izrazito lijevo politički orijentirane pjesme često napadaju Nazi pokret, desne političke stavove, koketirajući pritom s anarhističkim idejama. Band je predvođen frontmanom Alec Empireom, jednim od najvećih aktivista njemačke underground scene posljednjih dvadesetak godina. Kroz svoju povijest, Atari Teenage Riot obišli su gotove sve najveće svjetske festivale, a na turneje kao predgrupu vodili su ih bandovi kao što su Rage Against The Machine i Nine Inch Nails. Njihovi članovi, Tom Morello i Trent Reznor, veliki su fanovi ATR-a s kojima su kroz karijeru i surađivali na raznim projektima.

http://www.youtube.com/watch?v=02KEim24y2E/

Potpuno pomahnitali live show, audio i vizualno udaranje iz svih raspoloživih oružja, čeka vas u Tvornici kulture u petak 14. Prosinca.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn, dok će na dan koncerta iznositi 110 kn. Svoju ulaznicu možete kupiti u Tvornici Kulture, Ljudevita Posavskog 1 i na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

, ,

popis festivala