Kategorije: Top Vijesti

5. izdanje Vubass Open-Air festivala

  • Datum objave: 27.05.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Iza Vubass Open Air festivala četiri su uspješne godine. Zahvaljujući dobroj organizaciji Vukovarske Udruge Kulturnog Aktivizma – VUKA, jedinstvena lokacija park-šume „Adica“ u Vukovaru za DJ pultom spajala je domaće i strane zvijezde elektroničke glazbe i privukla brojnu publiku, koja je iz godine u godinu sve veća.

5. po redu izdanje VuBass Open Air bit će najveće i najglasnije dosada, sa mnoštvom izneđenja u području mappinga i projekcija. U subotu, 11. lipnja, park-šuma Adica sprema se ugostiti skupinu Teddy Killerz, rusko-ukrajinski trojac koji spada u sam vrh svjetske bass scene. Iako su na sceni tek tri godine, ovi dečki su već ostvarili glazbene suradnje sa velikim imenima poput Modestep-a i Skrillex-a, te potpisali ekskluzivni ugovor sa moćnim RAM Records-om.

vubass_open_air_2016_plakat

VuBass ne bio potpun bez podrške lokalnih i domaćih snaga elektronske scene, pa će tako ove godine, uz glavne goste, nastupiti i Arbitrary (UK/ZG), Brat Leeks (ZG), Bassic (OS), FM (ZG), Kula (VU), Oliver (OS), Pudlika (ZG) i Safety Breaks (OS).

Glazbeni program započinje 11. lipnja u 15h i traje do nedjelje ujutro, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan za sve posjetitelje.

Više informacija:
www.facebook.com/events/1193023487375618/
www.facebook.com/vubass.vukovar/

, , , , , , , , , , ,

popis festivala