Kategorije: Domaći FestivaliTop Vijesti

25 party brodova plovit će za vrijeme Love International festivala

  • Datum objave: 14.03.2016.
  • Autor članka: Festival.hr

Love International na rasporedu je u Tisnom od 29. lipnja do 6. srpnja 2016.

Nakon objave potpunog lineupa i rasporeda zabava u klubu Barbarella’s, na red su došle nezaobilazne zabave na brodovima, a ove godine će ih biti 25, te ulaznice u prodaju kreću u utorak, 29. ožujka.

The Garden Festival - day time chilling - credit Khris Cowley - Here and Now

Ljeto je sve bliže, a time i vrijeme održavanja prvog Love International festivala, idejnog nasljednika kultnog The Garden Festivala, koji dolazi u Tisno od 29. lipnja do 6. srpnja 2016. godine.

Uz potpuni lineup, kao i raspored u klubu Barbarella’s, na red su došle i zabave na brodovima, a ukupno 25 zabava će se održavati na brodovima The Argonaughty i The Martina. Nezaobilazan dio festivalskog iskustva jesu zabave na brodovima, a Love International ovog ljeta pripremio je sjajnu listu.

Love International Boat Parties 2016

loveint_boats_lineup

Oba broda kreću prema skrivenom otoku gdje se održava zabava tijekom dana, roštilj i to je savršen način kako proslaviti zadnji dan Love International festivala.

Brodovi se vraćaju u Tisno, uz sjajnu glazbu tijekom cijelog putovanja. Gosti uključuju Peak and Swift, Moscoman, Paramida i Michael Zietara na brodu The Argonaughty i Love International All Stars na brodu The Martina. 

The Garden Festival Classic Argonaughty Boat party Shot credit David Bowen

Dave Harvey iz Love International festivala: “Zabave na brodovima su nezaobilazno iskustvo bivanja na festivalu, bilo da se radi o suncem okupanom popodnevu ili zabavi na moru dugo u noć.

The Garden Festival uveo je tu cijelu ideju na prostore regije, a to na neki način utjelovljuje bit Love International festivala, a to je da ste na moru i plešete s prijateljima te slušate dobru glazbu satima.

Jako smo ponosi na partnere koji ove godine donose širok spektar zvukova za svakoga. Ulaznice uvijek brzo nestanu, tako da se pripremite i osigurajte svoje na vrijeme.”

HNKC_140702_THEGARDEN_TheNextStep-7128 - credit Khris Cowley

Komadić raja u The Gardenu u Tisnom, dom je Love Internationala, a intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smjestio se u skrivenom zaljevu.

Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, ugodne noći pod zvijezdama donose energiju i odličnu zvučnu kulisu, a sve kulminira u klubu na otvorenom Barbarella’s u uvali Prosika, udaljenoj 10 minuta od festivalske lokacije.

Love International privlači raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta na odličnu kombinaciju odmora i zabave. Puni lineup između ostalih čine Eats Everything, Bicep, Jackmaster, Roman Flugel, Axel Boman, Young Marco, Harri & Domenic, Jennifer Cardini, Luke Solomon.

The Garden Tisno bay - The Garden Festival - credit Khris Cowley - Here and Now

Ulaznice

Dostupne su jeftinije festivalske i dnevne ulaznice za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica – 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna.

Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Ulaznice za klub Barbarella’s i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije potražite na stranici Love International-a

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala