Kategorije: AktualnoDomaći FestivaliNovosti

24 nova imena u line-upu Ultra Europe

  • Datum objave: 05.06.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Poznata su nova imena koja će rasplesati Poljud ovo ljeto! Tako u Split dolaze i član elektro grupe Hot Natured Jamie Jones, Paul van Dyk, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a trance glazbe, Solomun, koji će prvi put zasvirati pred tisućama posjetitelja festivala Ultra Europe (a i ove godine rezident je prestižnog kluba Pacha na Ibizi), Marco Carola, talijanski DJ koji je svojim techno i minimal zvukom zarazio obožavatelje diljem svijeta te Dash Berlin, nizozemski EDM projekt osnovan 2007. godine iza kojeg stoje Jeffrey, Sutorious, Eelke Kalberg i Sebastiaan Molijn.

Popisu izvođača pridružuju se i Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber, Harvardbass, Hot Since 82, The Chainsmokers, Markus Schulz, Marlo, Nic Fanciulli, Orjan Nilsen, Sasha, Umek te W&W.

Potencijal i pozitivan utjecaj festivala na turističke i gospodarske rezultate te imidž Hrvatske u svijetu već je dobro poznat, a festival podržavaju Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i grad Split. Uz njihovu podršku, organizatori planiraju produžiti trajanje ugovora do 2022. godine, što je 5 godina više od prvotnog plana te će tako generirati 500 milijuna kuna dodatne potrošnje godišnje.

Uzevši u obzir sve ove rezultate i ne čudi da je Ultra Europe najveće događanje u organizaciji tvrtke Ultra Worldwide nakon Ultra Music Festivala u Miamiju, koji se održava već 16 godina zaredom, i to već nakon premijernog izdanja 2013. godine, s potencijalom da i preraste američko izdanje. No, osim interesa koji dolazi iz gotovo svih zemalja svijeta, i domaća publika je itekako zainteresirana za najveći festival elektroničke glazbe u regiji pa je tako prvi kontingent regionalnih ulaznica već rasprodan, a od 15. svibnja u prodaji drugi kontingent po cijeni od 899kn u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na ticketshop.hr.  Zbog velikog interesa, organizatori su pripremili i jednodnevne ulaznice od 575kn, a od 1. lipnja bit će moguće kupovati ulaznice na tri rate ukoliko se kupuju online.

Također, od ponedjeljka 25. svibnja te svaki naredni ponedjeljak, u okviru akcije MasterCard® Monday’s, svima se nudi prilika da uštede 10% za online kupnju dvije ili više festivalskih ulaznica ukoliko ih budu kupovali MasterCard® karticama, a za vrijeme trajanja festivala nadopuna iznosa na festivalskim narukvicama (top up) za korisnike MasterCarda® će biti bez naknade.

Sve servisne informacije, listu najčešće postavljanih pitanja i odgovora, kao i sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na ultraeurope.com, službenoj Facebook stranici festivala te Twitter profilu.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

popis festivala