Kategorije: AktualnoClubbing & Koncerti

12. Seasplash Festival launch party u Zagrebu

  • Datum objave: 27.06.2014.
  • Autor članka: Festival.hr

27.6.2014. petak @ AKC Medika

Klub Attack & Trip to Zion pres.

12. Seasplash Festival launch party

w/ DUBZILLA (Slo)

DJ support:
Homegrown sound
Dubok LoopJunkies
Low Frequency
S!nek (Volumen)
Jan Becele (Trip to Zion)

Zagrebački Seasplash launch party održat će se 27. lipnja u Akc Medika. U zajedničkoj organizaciji, Attack i Trip To Zion dovode bend Dubzilla iz Slovenije.

Na 12. Seasplashu, jednom od najdugovječnijih domaćih festivala, koji se ove godine održava od 17. do 21. srpnja, nastupit će Asian Dub Foundation, Brain Damage meets Vibronics, Gentleman’s Dub Club, Bad Copy, Abassi Hi Power, Kandžija i Gole žene, Brain Holidays, Jamalski feat Jah Billah. Egoless i brojni drugi strani i domaći izvođači i soundsystemi

Dubzilla je slovenski sastav koji miješa dub reggae zvuk s elektronikom, rockom, hip hopom, post rockom i tradicionalnom narodnom glazbom. Svoj prvi album Dubzilla su izdali 2011. za izdavačku kuću ljubljanskog Radio Študenta. Na Seasplashu smo ih imali prilike gledali čak dva puta, a na zagrebački Seasplash festival launch party dolaze predstaviti svoj drugi album ‘Dub Naturalis’ izdan za istog izdavača.

www.facebook.com/dubzilla5
soundcloud.com/dubzilla-5
zalozba.radiostudent.si/bands.php?id=24

Prlikom kupnje ulaznice za launch party posjetitelji ulaze u bubanj za izvlačenje u kojem dijelimo dvije ulaznice za 12. Seasplash festival, a iste će na blagajni biti dostupne po povoljnijoj cijeni od 250,00 kuna.

Za više informacija o Seasplash festivalu posjetite: www.seasplash-festival.com i www.facebook.com/seasplash.festival

, , , , ,

popis festivala