Kategorije: AktualnoClubbing & KoncertiNovosti

1. godišnjica Epic dub Sessiona uz Digitron Sound System

  • Datum objave: 23.04.2015.
  • Autor članka: Festival.hr

Epic dub Session 1st Anniversary w ☸

☸ DIGITRON SOUND SYSTEM ☸
☸ Natty Riddim Sound | Slavonija Vibes Syndicate
☸ 25.04 | 22:00 | klub Epic | DC | 30 kn ☸

eds obljetnicajp

Godina dana brzo je prošla, neka nova energija u Osijek je došla, klub Epic je postao mjesto kulture i različitih pogleda na svijet što zure.

Prije godinu dana ušli smo u sobu bassa, iz nje nismo nikad izašli a ima nas masa, volimo zamračen prostor i zadimljen zrak, samo ponekad nekome jako padne tlak.

Srećom Dr.Obi je tu da vrati vas korjenima, dok Vrx se bavi neki budućim vremenima i ritmovima repetitivnim koji izlaze iz srca, koje samo za ples i dobrotu kuca.


✪ DIGITRON SOUND SYSTEM ✪
VRX – DR.OBI – JEW BOY


Balkan dub defendersi su na dub putovanju koje je počelo 2003. s bendom Radikal Dub Kolektiv, U godinama aktivnog sudjelovanja na hrvatskoj “dub sceni” te ljubavlju prema digitalnom dubu međunarodno su prepoznati po svojoj heavy dub produkciji i selekciji.

Zeleni sound već godinama stvara potrese diljem Hrvatske, od Osijeka do Pule, po klubovima i halama, šumama i planinama i širi poruku jedinstva, ljubavi i bolesno dobre zabave. Posljednji put u Osijeku na prvom Epic dub Sessionu ples nije prestao do ranih jutarnjih sati, a mnogi su ostali zaprešašteni sirovom snagom bassa

Uz Digitron čeka vas roots 2 mothership selekcija dubova iz godine 5000te, kojim će i predstaviti zvuk DUB FREEQS at MoDem Festival, novog ultimativnog dub floora kojem su domaćini.

http://digitronsoundsystem.net/
http://www.modemfestival.com/dub-stage
https://soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx

✪ Natty Riddim Sound ✪


Vjerna rasta eskadrila iz Subotice već dugi niz godina regiju bombardira pozitivnom energijom putem mnogobrojnih nastupa i organizacija, fokusiranih isključivo na promoviranje reggae glazbe i kulture.

Darez Selecta, Lewangz i Yaman Selecta su podržavali i pružali ljubav Epic dub priči od samog početka i zato je vrijeme da predstave svoj rad.

Njihovi performansi se sastoje od jedinstvenih selekcija s vinila i diskova, uglavnom rootsa i duba, popraćenih freestyle kombinacijom perkusija, melodike i vokala.

Kroz svoj rad su ostvarili suradnju s gotovo svim srpskim soundsystemima i DJ-ima, a isto tako i s mnogim artistima širom svijeta, pa u svojoj kolekciji posjeduju veliki broj ekskluzivnih dubplateova.

Serbia Reggae Movement
https://soundcloud.com/natty-riddim


✪ Slavonija Vibes Syndicate ✪


Mefa, Vedran i Draško su stari poznanici i pioniri slavonske reggae i dub scene. Kroz djelovanje kolektiva Revolt DJ’s, Glechudesa i Brlog Predstavlja širili su taj bas gdje god im se pružila prilika, od Valpova do Sirije.

Na plesnom podijima Epica su s nama od samog početka, a sada dolaze predstaviti presjek svega što se novo nudi na svjetskoj reggae i dub sceni.

facebook.com/slavonijavibessyndicate
https://soundcloud.com/mefa

Pokušat ćemo se još jednom prisjetiti svih koji su bili epic dub session kroz prvih godinu dana učenja i stasanja, nadamo se da se vidimo i u idućoj!

BAMWISE // Dubateers // Dubble // Zenicafaria // Warrior Charge Soundsystem // Low Frequency // Bass-ul-Ulema Sound// Zentash Gigawatt Dubz // Bass Matters // Gamma Sound // BASS UP // VuBass // EGOLESS // MC Chakka // Munchies Sound System // Homegrown Sound // INJHAM // Dubeye Sound // TANNU TUWA // Muzika Miliona // FarOut // Banana Zvuk // Balkan’s Hi Fi // Damjan Jah Suneth // Dirty Beatz // LoopJunkies AV i mnogi drugi…

[NAGRADNA IGRA]

Za rođendan Epic dub Sessiona imamo dvije ulazinice, a za sudjelovanje potrebno je likeati ovaj post i u komentar napisat: “Festival.hr vodi me na rođendan Epic dub Sessiona uz Digitron Sound System”

, , , ,

popis festivala